Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Problemer på Kystbanen 6/12. OT: Mavefornemmelser (Generelt)

af Petteri, 7/12 2021, 11:06 (479 dage siden) @ thomastog

Det sker ikke kun med cykler. Har oplevet en SE, propfyldt. Man kunne se næste tog holde og vente på at komme til perron.

Sagde at man med fordel kunne vente på næste tog, hvor der formodentlig ville være siddepladser til alle. Samt at det var fjollet at stå at blokere dørene i 4 minutter, for blot at konkludere at ikke alle kunne være i det tog, fremfor at lade det køre og vente under 2 minutter på det næste.

“Først mig” mentaliteten i det ekstreme.

Gæt, om der gik 4 minutter før folk lod toget køre, uden at komme med ;-)

Dét prøvede jeg engang med et tog i Odense. Alle tog fra Jylland var forsinket mod København, og det var fredag eftermiddag ved 17-tiden. Ifølge tavlerne var rækkefølgen af afgående tog et 8xx-tog til Østerport, så et 1xx-tog til CPH og så et lyntog til CPH. Jeg kunne se at rigtigt mange tog første tog mod Sjælland, men jeg valgte at blive stående til lyntoget skulle ankomme små 10 minutter senere. Da lyntoget kom, var der 4-5 passagerer tilbage, og vi passede første tog i Nyborg, og næste tog i Korsør.
Jeg kan selvfølgelig ikke vide mig sikker på, at alle skulle til København, men fredag eftermiddag plejer lyntoget at blive godt fyldt i Odense.

--
Pendler og bruger af den kollektive trafik. Indlæg vil derfor tage udgangspunkt i en pendlers synsvinkel.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak