Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Problemer på Kystbanen 6/12 (Generelt)

af thomastog, 8/12 2021, 09:01 (893 dage siden) @ sil1207

Jeg arbejder med det. Jeg kan sige så meget at diverse aflysninger, tillysninger, bortfald af standsning m.m. alt sammen er tilknyttet en sag med navnet "Mangel på lkf"

Men det er ikke den eneste årsag. Så du tegner et meget unuanceret billede, der giver et uretfærdigt indtryk.

Hvis spor-arbejder overleveres for sent, til at DSB kan planlægge det optimalt, og dermed ikke udnytte/planlægge lkf’ernes tid, sammenfaldende med lidt forhøjet sygdom (samtidig med at der meldes om overskud af lkf’er).

Så mener du det er ærligt blot at sige, at det er fordi der for mange lkf’er syge (til at dække den ikke-optimale planlægning) ?

Læs lidt i nyhederne det sidste stykke tid, hvor det kom frem at det ikke alene var p.g.a sygdom, men at man ville give en simpel forklaring, som kunne være i en 140 tegns twitter-besked.

Læs f.eks: “DSB gav ansatte skylden for 120 aflysninger: 'Vores kunder har brug for en simpel forklaring'

Men jeg har ikke som sådan behov for at "bevise" noget, det er jo et åbent internetforum, og så må man selv vælge hvor troværdigt det er :-)

Hvis ikke man kan underbygge sine påstande, er de blot påstande. Så ja, hvis afsender ikke kan underbygge sine påstande, så må man jo vurdere om, det er hele sandheden, eller blot en subjektiv/farvet mening/holdning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland

Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak