Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Journalist ønsker oplysninger om emnet validatorer (Generelt)

af steenth, 9/12 2021, 11:07 (866 dage siden) @ krabsen

Jeg har modtaget en henvendelse fra en journalist, der gerne vil i kontakt med folk med indsigt i emnet validatorer, herunder konsekvenser for det rullende materiel.
Skriv her eller via kuverten, så videresender jeg kontaktoplysninger.


Jeg har kun fået 1 svar på min efterlysning. Der må være flere, der kan bidrage med info om dette emne (i betragtning af, hvor mange gange det er blevet diskuteret her i forummet).


At det er diskuteret i et forum er jo ikke ensbetydende med, at debattørerne sidder inde med viden, der kan bruges til en journalist (der forhåbentlig lægger en vis vægt på dokumentation og substans ;-) )

Jeg er meget enig. Og det er også an på i hvad for en rolle man har og hvad for en vinkel journalisten har. Jeg hjulpet en på niveau med at gennemskue konsekvenserne ud fra offentliggjort information.. Og det er på det niveau vi har været på her i forummet. Og her har rigsrevisionen afdækket mere.

Og reelt er spørgsmål omvendt omkring det rullede materiel. Det ikke noget konsekvenser for det rullende materiel. Og det er brug af det rullende materiel, som giver udfordringer til de gamle sikringsanlæg m.h.t. immunisering nogle steder, som fx Næstved. Andre steder som fx Slagelse er det tilpasning af spornet, som giver ændringer i sikringsanlæg, som skal forbi en validator,


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB MY1149Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak