Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

TV2 Nord bedømmer (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 12/12 2021, 21:49 (864 dage siden) @ Andrew_J

TV2 Nord bliver ved at tvære i Aalborg Lufthavnbanen.....

https://www.tv2nord.dk/artikel/regerag?fbclid=IwAR1w4NQG8FlKjKPb2vCzDmQ0HUOMjCvJsRVUj8F...

Lige så snart "trafikforsker" Harry Lahrmann dukker op som "ekspert", kan I være helt sikre på, at alle udtalelser ikke bunder i videnskabelig forskning, men udelukkende er udtryk for den pensionerede lektors personlige holdning, der i øvrigt tager udgangspunkt i et ægte had til jernbanen Lindholm-Aalborg Lufthavn. Hans "argumenter" er som sædvanligt plantet med fødderne i den blå ludt, og det er pinligt, at TV2 Nord fortsat vil bruge ham som kilde.

Giv nu blot den jernbane en fornuftig køreplan (mindst 30-minuttersdrift), en stabil drift (ikke alle de lyntogsvendinger på selve Aalborg station), og lad os få covid-19 på afstand (og dermed flytrafikpassagertallene op på det tidligere). Så skal Aalborg Lufthavn nok begynde at markedsføre jernbaneforbindelsen - udover de gratis P-pladser.

Det kan godt være, at Lindholm-Aalborg Lufthavn ikke er planlagt til at få et kæmpe samfundsøkonomisk afkast, men nu er den der, og den skal nok blive brugt til gavn og glæde de næste 100-200 år, og ikke kun de 40 år, som indgår i det samfundsøkonomiske regnestykke.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak