Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

De sidste letbaner (Generelt)

af Andrew_J, 4/1 2022, 13:14 (842 dage siden) @ Niels Bak

Din sidste sætning forstår jeg til gengæld ikke. Hvad er forskellen i forventning til rejse uden skift mellem letbaner og busser? Enhver idiot ved da om linje 5 kører hjem til dem selv eller om de skal skifte undervejs.

Faktisk kører Linje 5, og for den sags skyld linje 2 hjem til hvor jeg bor hehe :-)

Omkring det andet. En BRT kan være en løsning til at starte med, men viden peger også på at BRTløsninger i 90% af tilfældende inden for de første 10år atter engang skal opgraderes på grund af problemer med netop øvrig trafik, problemer med at der kommer klumpkørsel, problemer med hele infrastrukturen i form af busser der bliver hurtigere slidte på grund af den store passagerstrøm end en "almindelig" rute med 13,7 meter busser ville have. derfor er der både penge at spare ved at vælge rigtigt fra starten istedet for at kvaje sig først også komme med den der "undskyld vi tog fejl" flere år efter......


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak