Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Østbanens fremtid (Generelt)

af Frank Poulsen, 8/1 2022, 09:25 (811 dage siden) @ ulca

Det ser nu ud til at fremtiden for Østbanen er sikret, og at ventetiden bliver kortere end tidligere anslået.

Et udkast af en miljøundersøgelse har ført til en godkendelse fra Miljøstyrelsen, og vejen er nu næsten klar. Man afventer nu slutningen af klagefrist før projektet kan gå videre.

Lokaltog, som er ansvarlig for de tidligere privatbaner i region Sjælland og region Hovedstaden, forventer at hvis alt går som forventet, kan arbejdet med renovering kan startes i marts 2023 og være afsluttet inden udgangen af samme år.

Link: Artikel på TV2-Øst

Jeg er ikke bosiddende i området men blot fortaler bevarelse af eksisterende jernbaner hvor det er rentabelt og bedste løsning, og etablering af nye hvor det er rentabelt og bedst mulige løsning. Og af årsag er jeg glad for at se at dette projekt, som har været tiltrængt og undervejs, snart kan blive til virkelighed; og ligeledes tror jeg de lokale ser frem til en endelig løsning.

Bortset fra de borgerlige partier på Christiansborg er ved at løbe fra aftalen ifølge SF Anne Valentina Berthelsen opslag i facebookgruppen "Bevar østbanen"... Når sommerens forlig skal udmøntes i præcise penge til de forskellige ting. Det er jo vanvittig man ALDRIG kan stole på de politikere hvad de siger på et tidspunkt ændres et ½ år efter. Her link til opslaget, mener det kan ses uden medlemskab af Facebook: https://www.facebook.com/groups/551399042086652/permalink/1045904355969449/


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak