Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Utilsigtet togmøde - Så skete det igen (Generelt)

af Svend @, onsdag 19. januar, 2022, 13:24 (130 dage siden) @ Niels Buch


Tilsigtet forestiller jeg mig det kunne ske på Roskilde Festival station, så der er sendt regulære tog afsted fra Gadstrup mens særtoget til festivalen var på vej mod syd fra Roskilde, eller i hvert fald mens det holdt på sporet ved festivallens trinbrædt inden det vendte og kørte retur til Roskilde, men det er der sikkert folk i gruppen som ved mere om. Jeg kan i hvert fald godt se fordelen i at det er muligt, så længe der er en sikring af at det regulære tog ikke blot fortsætter, hvis særtoget ikke har fået røven med sig inden det regulære når festivalstationen.


Hej Niels

Lige præcis Roskilde festivalens trinbrædt er et oplagt sted at anvende de nye muligheder (vi skal dog lige have selve Roskilde station ind i ERTMS- og ORF-land inden det kan lade sig gøre).

Med fare for at blive smidt ud af dette forum, så kan jeg ikke lade være med at bringe følgende:

Nu er jeg jo i en alder hvor man kan huske en vis norsk komiker, som havde en sketch der minder lidt om problemet her:

https://www.youtube.com/watch?v=65CV1RlQ4vc

Jeg finder selv en (bil-)dør ud...

Hilsen
Niels

Tak for Fleksnes, han er morsom :-)

Gad vide om der er nogen der har tænkt over kørsel til og fra Roskilde-festivalens trinbræt fremover? Lokaltog har jo kontrakt på at køre på strækningen, men deres små tog kan jo nok ikke befordre alle de mange festivalgæster. DSB mangler jo også materiel og har derfor nok ikke den store interesse i at sætte et større apparat i gang (for at køre togene som "fri trafik")

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak