Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Spritnye Vectron-tog samler støv: Lidt mere end halvdelen er (Jernbanen i dag)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, fredag 21. januar, 2022, 17:22 (163 dage siden) @ larsht

Udover sensationslysten på det bemeldte medie kunne man jo inden man havde skrevet sin artikel valgt at have sat sig en smule bedre ind i sit materiale, men sådan er det nu engang......

Det der er galt med den artikel er primært rubrikken. Selv om DSB ikke er nævnt læser man det (jeg gjorde i hvert fald) at nu skulle DSB ha' nogen hug.
Når man så læser hele artiklen er den faktisk OK. Der redegøres loyalt for at det er klart smartest at købe alle 46 "i en varme" så alle kompnenterne er helt ens da de er bygget ud af samme serie. Årsagerne er forhold uden for DSBs område idet det er bl.a. den af Bdks anbefalede og af politikerne besluttede udeladelse af imuniseringen af Nordvestbanen. Og den langmodige beslutningsprocess omkring Storstømsbro og forviklingerne på Sydbanen. Når der kan køre el helt til Nykøbing F vil der jo uundgåeligt ruger et par stammer og dermed Vektron mere i kredsløb.
Og som der redegøres for i artiklen, så er det kun 3 der er langtidshensat i remisen. 10 mangler at blive leveret og resten er der faktisk redegjort for hvorfor de ikke indgår i den daglige drift.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud

Danske privatbaner

Læs historien om:
Aalborg - Hadsund Jernbane

Jernbanebøger

Amagerbanen på cykel

Amagerbanen på cykel. Pris 260 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak