Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hastighedsnedsættelse Kk-Hl (Generelt)

af steenth, 24/1 2022, 11:55 (794 dage siden) @ KKLD

De sidste efterhånden mange uger har kystbanetogene sneglet sig af sted med hvad, der føles som 20-30 km/t fra Østerport mod Hellerup. Nogen der ved hvorfor?


Det er også tilfældet for S-tog. Men det er så en permanent ting?

Da Linje E var hurtigtog til Hillerød og Linje B stoptog til Holte tog det kortere tid end i dag at køre Nørreport-Hellerup. Linje E gjorde det på 9 minuter og B og C på 10 minutter.

Nu tager Linje E 12 minutter om turen og A og C tager 11 minutter.

Der kommer justeringer af minuttal til december, så man udnytte at der er CBTC på alle strækninger, så man kan fjerne tillæg for skift imellem HTK og CBTC. Forskellen i køretid imellem linjer kan være placering af buffertid og lidt afrunding. For køreplanen på CBTC er lagt efter sekunder.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak