Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Det kan / må en steward (Generelt)

af larsht, 26/2 2022, 23:49 (873 dage siden) @ Flemming Jakielski

Historien er desværre fyldt med eksempler på at voldsomme ting er sket, fordi et menneske har blandet sig i et system der er sat i verden til at forhindre uheld.
"Det går nok", eller lignende sætninger.


Lindevang......

Fint nok at henvise til et tidligere uheld. Der har bare aldrig været oplyst, hvad der egentligt skete udover en afsporing ved Lindevang. Det er derfor svært at forholde sig til udsagnet om at en person har været involveret. Metroen er førerløs, så en mulig fejlbetjening må givet vis ligge et andet sted. Men heller ikke Havarikommisionen ser ud til at have skrevet noget om hændelsen. Så det ligner noget, der er blevet skjult.

Flemming J


Skal vi ikke bare sige at lige dette tog ikke var førerløst da afsporingen skete.......


Jamen dog. Ny oplysning for mig. Du lyder som en Metromand. Jeg kan desværre ikke svare dig direkte, da du er en af de mange, der ikke har en kuvert ved dit navn. Jeg lader derfor sagen stå her.

Flemming J


Du har selv deltaget i tidligere tråd om emnet.....

Og nej, jeg er ikke "Metromand" - mit eget "tilhørsforhold" ligger andetsteds.......


HVIS du så svarede på et indlæg, hvor jeg netop skriver, at jeg var der, og som er sendt før dit sidste svar, ville din troværdighed stige hos mig.

Jeg tror vi skal stoppe her.

Flemming J

Inden du nu bliver alt for sur, så kan jeg afsløre at jeg åbner forummet - læser beskeder igennem, og går så i gang med at svare på de ting jeg føler relevant at svare på - at du så skriver yderligere indlæg i mellemtiden inden jeg har skrevet færdigt og trykket "OK - Send" er hvad det er - sov godt


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederContecRail
Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik

De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak