Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

7-11 fakta (Generelt)

af Henrik Hansen, Vejen, 3/2 2012, 21:56 (4465 dage siden) @ andersj

Tak for den opklarende kommentar.

Men det stiller jo samtidig spørgsmålet - hvad vil DSB's ledelse egentlig ?? - for billeter har man åbenbart opgivet at sælge 'face to face', og samtidig går man med stor styrke ind i kiosk branchen, måske man deraf kan udlede at DSB's synes det er sjovere at sælge pølser og franske hotdogs end billeter til sit eget kerneprodukt - det skal man vist være CBS'er for at forså den dybere mening i...

Det lader til at DSB med den manglende oplæring af nye medarbejdere, på sigt helst vil opgive salg af billeter i 7-Eleven.

Med den stil DSB's ledelse ligger for dagen, så kan man næsten kun håbe på at Arriva/DB på sigt overtager endnu mere togdrift i Danmark, de vil ihvertfald gerne sælge billeter - og ikke kun franske hotdogs som DSB.

/Henrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Det militære sidespor ved Næstved
Det militære sidespor ved Næstved

I slutningen af 1800-tallet spillede jernbanerne en stor rolle i tilfælde af krig - og dem var der mange af i Europa. For at skaffe en hurtig forbindelse mellem Køge-Næstved banen og Slagelse-Næstved banen blev et militært forbindelsesspor anlagt nord for Næstved station.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak