Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

7-11 fakta (Generelt)

af Henrik Hansen, Vejen, 3/2 2012, 23:13 (4438 dage siden) @ Willie Garvin

Tænk, at det skulle komme dertil at togbilletter og togrelateret service, er gået hen og blevet et sekundært produkt på en banegård.
Gad vide, om det er muligt at trække passagerer tilbage og ind i togene, hvis man opgraderede serviceniveauet i stedet; altså face2face billetsalg, dragere, indskrivning af baggage. Service som i de "gode gamle dage".......

DSB's ledelses vanvittighed beslutning strider i den grad mod hvad politikerne gerne vil have folk til - nemlig at tage toget. DSB's ledelse derimod har gjort det til sin spidskompetance at genere kunderne mest muligt - og det går jo strygende.

Min tillid til DSB's ledelse er væk - helt væk, og det bedste der kan ske for jernbanedriften i Danmark, er vist at få solgt hele skidtet DB, inden DSB får sparet sig selv ihjel - det kan man menlig også !

Mon ikke alle der så et ledelsesmæssigt lys i duen Søren Eriksen / Granborg, må krumme tæer i skoene. Hvis der er nogen der er ansvarlige for den situation DSB er havnet i, så må det være dem, selvfølgelig godt understøttet af en minister der hadede DSB af et godt hjerte, og derfor kunne se en ide i, at får det hele til at ramle.

Det lyder jo fantastisk, at man ikke kan drive DSB, når udviklingen i passagertallet stiger år efter år - men det kunne man ikke, desværre.

/Henrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB S732

Lokomotivfabrikker

Læs historien om:
F. Schichau, Elbing, Tyskland

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak