Avatar

T-shirt butikken

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, mandag 13. september, 2010, 06:11 (3416 dage siden)

Her er lidt mere information om T-shirt butikken. Der findes to forskellige typer af tegninger, der kan anvendes som motiv.
Den første type er de kendte små tegninger fra Jernbanen.dk, dog i dobbelt størrelse. Maksimumstørrelsen på disse tegninger er som på denne T-shirt.

[image]

Den anden type tegninger er udført af en af mine gode venner og er 3-4 gange større end tegningerne fra Jernbanen.dk. Dermed kan de forstørres til hele T-shirtens bredde, hvis man ønsker det. Endvidere har de skygger og blanke overflader.

[image]

Alle tegninger kan naturligvis formindskes, hvis man f.eks. ønsker en lille tegning på venstre bryst. Endvidere kan der tilføjes valgfri tekst. En standard T-shirt koster 140 - 160 kr. plus porto afhængig af motiv.
Hvis din klub mangler klub T-shirts til medlemmerne eller T-shirts til at sælge i handelsafdelingen, så er der mængderabat ved køb af mindst 50 stk.

Udover standard T-shirts er der mange andre typer af bluser m.v., der kan forsynes med de samme tegninger. Se produktoversigten her.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen