Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Dommedag NU!- for rejsekortet på Sjælland

af mhv_vsvt, Holbæk / Rørvig, 17/12 2010, 05:28 (4851 dage siden)

- Så er det idag at Rejsekortets (fremtidens rejsemiddel) skæbne bliver afgjordt! - så må vi se om de 700 millioner er kastet ud af vinduet eller de er gået til noget som måske stadig kan bruges hvis det bliver rettet lidt mere til.

Jeg kan bare ikke forstå hvorfor man ikke kigger på det billet-system der kører i Jylland og har gjordt det i mange år, det kan udstede en billet helt fra Skagen til Kruså hvis det er det man vil have.

Citerer lige lidt fra artikel på DR:


Håber på en afgørelse
SF's trafikordfører Anne Baastrup håber, at rejsekortet kommer til at virke.

- Nu håber jeg inderligt, at regeringen tager sig sammen, og får stoppet det, eller får sat det igang på en sådan måde, at vi kan være sikre på, at rejsekortet kommer til at fungere, siger hun.

Læs resten her:
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/12/17/091631.htm

--
Mhv_vsvt alias Michael Hvidberg
Daglig pendler med bus/tog
Absolut amatørfotograf


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
DSB H783 1

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak