Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Aabenraabnen

af UTJ, 27/12 2010, 11:43 (4863 dage siden) @ Martin Peyrath

Det er jo himmelråbende gak, at høre omtalte, f.eks når man tænker på at Aabenraa har ønsket at få et supersygehus til byen, og når man tænker på at banen netop forbinder kommunens store byer Aabenraa og Rødekro, denne lille bane vil kunne samle kommunen trafikalt og forbinde Aabenraa med jernbanenette til erstatning for den ynkelige delligense som kører i dag. Vores nuværende trafikminister er faktisk for små baner, men formanden for regionen Cars Holst er ikke, hvilken konsekvens der er i Venstre. Er der ikke nogen der kan råde Aabenraa's borgmester op inden det går hlet galt. En lille letbane vil måske kunne være løsningen.

Der er åbenbart ikke nogle, der har solgt ideen til borgmesteren om at få direkte IC3 fra København til døren i Aabenraa - det ville ikke være værst dyrt, for sporanlægget i Aabenraa kunne reduceres til en sporstopper......


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense

Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.

Læs mere

Jernbanebøger

Holbækegnens Mergelselskab, Hannerup Mergelleje

Holbækegnens Mergelselskab, Hannerup Mergelleje. Pris 150 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak