Avatar

Den italienske grædemur i Aalborg + 3MG (2 billeder) (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, mandag 16. september, 2013, 10:59 (2928 dage siden) @ Morten Larsen

De to godstogsspor er nu ikke mere spærret, end at jeg er sikker på, at jeg samme aften så en MR/MRD, der havde fået lov til at benytte nordenden af spor 21 eller 22 for en kort bemærkning.

Så har du forhåbentligt set forkert, Thomas - for spor 21 + 22 ér spærret (pga for stor sporvidde)og benyttes derfor naturligvis ikke, hvorimod nordenden af spor 90 ofte bruges til at vende ankomne togsæt fra nord, der skal tilbage mod Frederikshavn(Spor 90 ligger side om side, med spor 21).

Kære Morten

Jeg bøjer mig;-). Jeg må konstatere, at den daglige løbetur over jernbanen via Ny Kærvej åbenbart sker med så høj en hastighed, at jeg ikke fik "talt rigtigt":-D.

Status på hensatte MG/MP i Aalborg pr. 14/9-13:

(.....)

Spor 21: MG 04
Spor 22: MG 11

Til gengæld kan jeg så konstatere, at spor 21 og 22 trods for stor sporvidde godt kan bruges til henstilling af togsæt.

Bedste hilsner

Thomas


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Højbygaard Sukkerfabrik
Højbygaard Sukkerfabrik

Sukkerfabrikken Lolland blev opført i Holeby i 1872. På grund af uheld og en ringe økonomi, gik fabrikken konkurs i 1877 og genopstod med nye ejere som Højbygaard Sukkerfabrik. Her er historien og billederne fra fabrikken med de mange smalsporslokomotiver.

Læs mere
RDK Kof13

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen