Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

IC4 sidder fast under Storebælt (Generelt)

af Erling Høst, 21/2 2014, 23:21 (3716 dage siden) @ Hedegaard

Syntes snart vi har hørt nok om disse tog. Det er synd for DSB at vi har sådan nogle uduelige politiker her i landet. Vi skulle aldrig have haft disse tog bygget. Den nye trafikminister er også ude med riven efter DSB angående forsinket tog, man glemmer jo bare mange af de faktorer der spiller ind her. Banedanmark er jo bl.a. en af dem.

Uha Arriva køre til tiden, Arriva har masser af tilfredse kunder hører og læser man hele tiden. Men det er nu ikke det jeg hører her i lokalområdet. Mange syntes ikke Arriva er bedre end da DSB kørte. Dårlig tog, kolde tog, elendige sæder m.m.

Hvis nu vores uduelige politiker havde satset noget mere på jernbanen igennem de sidste mange år. Så kunne vi have haft mange flere dobbeltsporede strækninger. Og ikke mindst nogle flere elektrificerende strækninger.

På enkeltsporede strækninger spreder en forsinkelse sig som ringe i vandet, og det gør det jo heller ikke bedre at hver gang der er renoverede en banestrækning. Så kommer der med det samme en masse LA-forhold. Et godt eksempel er Langåbanen.

Det er jo også totalt til grin at vi stadig ligger og futter rundt med 75 km/t. på Thybanen, man ombyggede det meste af strækningen med nye skinner. Hvorfor faen flyttede man så ikke tændsteder m.m. nu man var igen alligevel. Så man evt. kunne hæve hastigheden til 100 km/t.

Hele tiden det koster penge, det koster penge. Ja men i stedet for at sende en masse millioner ud af landet kunne vi jo bruge disse penge her hjemme.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak