Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Køreledning på Aarhus H

af Flemming Jakielski, Rødovre, 28/1 2011, 05:07 (4809 dage siden) @ KimC


PS.: Der er også en anden sjov køreledning. I Middelfart er der en køreledning, der er så lav, at man kan stå på jorden og øve sig i at vedligeholde den.


Nu bliver jeg nysgerrig - hvordan er den havnet der?


Det er for at kunne lære at arbejde i fornuftig arbejdshøjde inden man skal til at arbejde i højderne. Der findes også et tilsvarende anlæg for S-banen bag Enghave omformerstation på Otto Bussesvej. Her underviser man også brandvæsenet i at kunne jorde en køreledning til brug i uheldssituationer. Man viser her bl.a. også hvad der sker, når en køreledning brænder over og knækker. Jeg skal iøvrigt hilse og sige, at bare for S-banen kan det give noget af et knald i ledningen,når den knækker.

Flemming J


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak