Fra asken til ilden. Del 2. (ØSJS) (Generelt)

af LkfBw, onsdag 03. september, 2014, 15:05 (2098 dage siden)

Som tidligere lovet følger her fortsættelsen af historien om stationsbygningen i Store-Heddinges skæbne. Og når man tænker på at den var en sølle ruin, totalt vandaliseret af hærværk og brand, så tror man idag ikke sine egne øjne.
Fik en god snak med forstanderen af HORISONTEN(STU) i formiddags, Paw Koch, som også er meget interesseret i bygningens historie. Kan kun sige at han, hans kollegaer og eleverne har fået et lækkert sted at være.
Men jeg vil lade billederne tale for sig selv og håber på at i bliver ligeså imponerede som jeg.
[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

Som i nok kan se, mangler nordfløjen at blive renoveret men den føljer snarest. Det var vigtigt at få bygningen færdig så eleverne kunne tage stationen i brug og det er lykkedes. Nogle vil nok undre sig over de to hvide vinduer på 1.sal men det må nok betegnes som en fejlleverance så mon ikke de bliver malet røde med tiden. ;-)
Så hvis i kære forum-medlemmer ligger inde med fotos af Store-Heddinge station i sine velmagtsdage skal i være hjertelig velkomne til at følge op..... Og det gælder også dig, Niels. :-). Ved at den nuværende "stations"forstander vil sætte pris på det og måske som en hyldest til en historisk bygning som reddede livet med nød og næppe. Den dag at bygningen står helt færdig følger del 3.

De bedste hilsner og god fornøjelse.
Bo


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen