Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Sjællandske Midtbane

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 8/2 2011, 16:06 (4797 dage siden) @ Per Hauberg

Glimrende regelsæt, Svend - men det indeholder ikke noget grønt lys for at kaste hele Tomassens bog på nettet. -Og det er ihvertfald ikke 70 år siden, vi sidst så den gæve frimærkehandler på skinner, så public domain er der ikke tale om.
Netop i henhold til teksten, du linker til, gør vi os alle til forbrydere, hvis vi kopierer, -og det så viser sig, at arvingerne ikke har givet deres samtykke.

Det er ikke så forfærdeligt længe siden, herværende Forum indeholdt en lang og velbegrundet debat om det betimelige i, at EVJ uden at vide det, lagde både tekst og billeder til en anden mands hjemmeside. "Den anden mand" havde ikke så meget som bedt om lov.

Jeg mener, det bør fremgå, på hvilke præmisser et så omfattende materiale finder vej til nettet. - I al skikkelighed og absolut uden at ville mistænkeliggøre nogen !

Bedste hilsener

Per

Hej Per.

Du skriver: ". . . at EVJ uden at vide det . . . " ----- Hvem lagde dette ud ???

Hilsen,

Erik V. Pedersen
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak