Atter et par dage med IC3 via Eckernförde (Jernbanen i dag)

af Nordexpress, fredag 10. maj, 2019, 10:06 (293 dage siden)

Efter en beklagelig ulykke i går, hvor et af de ny 445 NAH.SH togsæt påkørte førerhuset af en stor lastbil i en baneoverskæring i Duvenstedt ved Rendsburg er togdriften indstillet over Rendsburg.

Pt. er udmeldt, at EC kører over Eckernförde indtil på onsdag den 15. maj. Nordgående skulle det tage en time længere end normalt fra Hamburg til Flensborg.

Sorry - for hurtig antagelse

af Nordexpress, fredag 10. maj, 2019, 11:59 (293 dage siden) @ Nordexpress

Undskyld, der er fra i dag og de næste 10 dage broarbejde på Laudanisbroen ved Kiel og dermed også buskørsel på dele af strækningen Kiel - Flensborg. Så nat-EC-toget kan næppe køre den vej.

Der står nu ved alle dagforbindelser mellem Flensborg og Hamburg, at der er togbus mellem Owschlag og Rendsburg. Ved det natlige DSB EC/IC3 står, at der må påregnes forsinkelse pga. enkeltsporsdrift ved Rendsburg.

Dermed er begge strækninger til/fra Flensborg underlagt reparationsarbejder.

Atter et par dage med IC3 via Eckernförde

af Niels Munch @, torsdag 16. maj, 2019, 11:00 (287 dage siden) @ Nordexpress

Den ulykkesramte strækning ved Duvenstedt genåbnet i dag. Se om ulykken m.v. her: https://www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/Nach-Zugunglueck-bei-Rendsburg-Bahn-f... .

M.v.h.
Niels

3 flyttefirma tilbud
Sukkerfabrikken Nykøbing
Sukkerfabrikken Nykøbing
I 1884 opførte en række landmænd på Falster andelsvirksomheden Sukkerfabrikken Nykøbing. I jernbanekredse er fabrikken mest kendt for de to små Krauss-maskiner, der varetog trafikken på fabrikken i over 50 år og nu befinder sig på Museumsbanen.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen