Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Også en slags udflytning af statslige arbejdsplader.... (Generelt)

af Svend, 28/5 2019, 10:25 (1792 dage siden)

Også en slags udflytning af statslige arbejdsplader....eller i hver fald en flytning:

Tilbage i december 2018 blev der i lokalpressen skrevet en del om hvad, der kunne hænde på værkstedet i Fredericia, når Arriva overtog kørslen mellem Vejle og Struer og på Svendborgbanen. Læs et af indlæggene her:

https://www.fyens.dk/Fredericia/DSB-tillidsmand-efter-udbud-Det-kan-koste-arbejdspladse...

Nu ser det ud til, i hvert fald når man læser helt friske indlæg i aviserne, at dette nu bliver bragt til udførelse. Er der nogen, der ved mere?

--
Svend

Også en slags udflytning af statslige arbejdsplader....

af Jens Hansen, 28/5 2019, 12:50 (1792 dage siden) @ Svend

Logisk set flyttes vedligehold af Desiro til Varde eller Struer, når Arriva overtager de 20 Desiro. Arriva har jo et produktionsapparat, så det skal selvfølgelig bruges. Nogen vil kalde det stordriftsfordele, et udtryk DSB selv brugte tidligere.

Men er tallene i artiklen korrekte. Synes at 50 mand til at vedligeholde 20 togsæt, er voldsomt. Det er jo 2 1/2 mand pr. togsæt?

JH

Også en slags udflytning af statslige arbejdsplader....

af Jimmy, 28/5 2019, 13:50 (1792 dage siden) @ Jens Hansen

Det går desværre også ud over lokomotiv og togpersonalet i Struer, da Arriva ikke skal bruge nær så mange lokomotivfører og togfører/revisorer som der var stillet i udsigt fra starten af.

Ingen bliver dog fyret men får tilbud om at flytte til Århus, Fredericia eller Esbjerg. Det er nogle gode dygtige politiker vi har der sørger for at ødelægge livet for en masse mennesker, men de tænker de ikke på.

VLTJ/Lemvigbanen/Midtjyske jernbane er heller ikke interesseret i at ansætte tjenestemænd fra DSB, når de skal til at kører mellem Holstebro og Skjern, som jeg overhovedet ikke kan se noget fornuftig i at de skal. Måske andre her inde i forummet kan det????

Avatar

Også en slags udflytning af statslige arbejdsplader....

af Erik H, Frederikssund, 29/5 2019, 21:16 (1790 dage siden) @ Jimmy

Du har fuldstændig ret i det du skriver om politikerne.
"Det er nogle gode dygtige politikere vi har der sørger for at ødelægge livet for en masse mennesker, men de tænker de ikke på.

Disse kedelige personager tænker kun på deres eget ve og vel.

Mvh.
Erik H

--
Erik H
[image] [image]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak