"Testkørsel på metroen i efterårsferien" (Jernbanen i dag)

af Niels Munch @, fredag 09. oktober, 2020, 14:12 (14 dage siden)

Metroselskabets nyhedsbrev af d.d.:

"Testkørsel på metroen i efterårsferien
Nyindkøbte tog skal testes på metrolinjerne M1 og M2, inden de kan indgå i normal drift i 2021. I efterårsferien bliver der testkørt fra søndag til fredag fra kl. 21-05, hvor der i stedet indsættes metrobusser.

Otte nye tog er indkøbt for at øge kapaciteten på M1 og M2. De nye tog kommer til at indgå i driften i løbet af 2021, men først skal de nye tog testkøres.

I den seneste tid er der gennemført testkørsler på M1 på strækningen fra Vestamager til DR Byen, men i efterårsferien gennemføres et større testkørselsprogram for hele systemet på linjerne M1 og M2, som derfor lukkes helt ned for driften i perioden fra søndag den 11. oktober til fredag den 16. oktober i tidsrummet fra kl. 21-05. I stedet indsættes metrobusser."

Kilde: https://mailchi.mp/m/testkrsel-p-metroen-i-efterrsferien?e=5c3b9bd81f .


M.v.h.
Niels


DB Cargo
Asynkronlokomotiver
Asynkronlokomotiver
Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om anvendelsen af asynkrone motorer i danske, svenske og tyske lokomotiver. Under 1977 provkörde den norska statsjärnvägen (NSB) och den danska statsjärnvägen (DSB) en ny lokomotiv type DE 2500.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen