Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Generelt

- Dagens tips: Lav en underskrift
Dagens tips: Lav en underskrift
Af Administrator Tommy Nilsson, Ringsted. 20/04-22, 13:50.
Når du har skrevet et indlæg, slutter du normalt af med "Mvh. Svend Bent" eller hvad du nu hedder. I stedet for at skulle skrive "Mvh. Svend Bent" efter hvert eneste indlæg, så kan du i stedet lave en underskrift, der automatisk indsættes efter hvert af dine indlæg.

Sådan gør du
Klik på dit brugernavn øverst på siden og vælg Forumprofil. Ca midt på siden er et stort hvidt felt, hvor du kan skrive "Mvh. Svend Bent" eller en hvilken som helst anden tekst, du gerne vil afslutte alle dine indlæg med.
Trykker du på knappen "Forhåndsvis underskrift", kan du se, hvordan den færdige underskrift kommer til at se ud.
Hvis du vil lave en lidt mere avanceret underskrift med farvet tekst, et billede eller lignende, er det nemmeste at bruge indlægseditoren (Knappen "Nyt emne" eller "Svar" i forummet), hvor alle formateringsknapperne er tilgængelige. Her kan du også forhåndsvise resultatet og når du er tilfreds med din underskrift, kopierer du blot hele den formaterede tekst over i underskriftfeltet i din forumprofil.

Maksimumstørrelsen på en underskrift er 300 tegn og maksimumstørrelsen på et billede i underskriften er 400 x 100 pixels.

Min ret simple underskrift ses her under stregen:

Tommy Nilsson
Webmaster
Jernbanen.dk

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak