Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Udland

- Why California’s High-Speed Rail Is Taking So Long
En fin status på hvordan det går med anlæg af højhastighedsbanen i Californien.

https://www.youtube.com/watch?v=FgHSYHXFfwg

Ja fin video. Desværre også klart hvor langt de er fra at det nogensinde bliver færdigt, hvis det faktisk sker. Personligt tror jeg desværre max der 50/50% chance for at det vil lykkedes på et tidspunkt at få færdiggjort linjen i fuld længe.
Hvad de ikke fortæller er alle de sindsyge kompromiser der allerede er lavet, fx med endestation i LA som kommer til at være laangt væk fra noget der minder om centrum. Dvs en tur med Metrolink på 45-60min hvis man skal ind til Downtown. 

Why California’s High-Speed Rail Is Taking So Long
Af Bent Jensen. 17/05-23, 11:12.
Seneste redigering: 17/05-23, 11:21 af Bent Jensen
Jernbanen USA har trange kår for så vidt angår passagertog, trods alt bedre herhjemme.vi kommer da op på 200 km/t på hovedstrækningernr inden 2029, den kan de ikke klare i USA, forstår næsten hvorfor flytrafik derovre er så populært.
Med venlig hilsen Bent Jensen

Citat fra: Bent Jensen Dato 17/05-23, 11:12Jernbanen USA har trange kår for så vidt angår passagertog, trods alt bedre herhjemme.vi kommer da op på 200 km/t på hovedstrækningernr inden 2029, den kan de ikke klare i USA, forstår næsten hvorfor flytrafik derovre er så populært.
Med venlig hilsen Bent Jensen
Når en tur fra øst til vest tager godt 3 dage med tog eller bil ( 40 timer + pauser/overnatning) er der ikke noget at sige til at de fleste vælger fly, som 'blot' er 4-5 timer om turen.

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak