Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Generelt

- Dagens tips: Din forumprofil
Dagens tips: Din forumprofil
Af Administrator Tommy Nilsson, Ringsted. 25/04-22, 13:10.
Når du nu har været inde i din profil og oprette en automatisk underskrift, så benyt også lejligheden til at opdatere resten af din forumprofil. Der er ingen krav til, hvilke felter der skal udfyldes - Det bestemmer du selv.

På forsiden af forummet er der - efter den sidste kategori - et link kaldet Profil, som fører direkte til siden, hvor du kan opdatere din forumprofil.

Avatar
En avatar er et lille billede eller tegning, som vises ved hvert indlæg, du skriver i forummet. Her kan du vise et billede af dig selv, dit yndlingslokomotiv, din kat eller hvad du nu har lyst til. Jeg forbeholder mig ret til at slette upassende billeder og tegninger.

Ingen avatar: Dette er standardindstillingen, der blot viser en svag skygge af en person.

Vælg avatar fra galleri: Her kan du vælge mellem forskellige tegninger, der allerede ligger på serveren til fri afbenyttelse.

Angiv avatar med en URL: Har du allerede en avatar liggende online på nettet, kan du her kopiere adressen (url´en) ind og dermed bruge den pågældende avatar i dette forum.

Upload en avatar: Vil du have et billede af dig selv, din kat eller andet som avatar, kan du uploade billedet her. OBS: Billedet skal være 65x65 pixels for at kunne uploades. Redigér billedet i et billedbehandlingsprogram - f.eks. et af følgende gratis programmer: Gimp, Canva, Photopea eller Adobe Photoshop Express.

Brug min Gravatar: Gravatar er en forkortelse for "globally recognized avatar" og er en gratis service, hvor du opretter en avatar online som du så har adgang til at bruge overalt. En Gravatar er tilknyttet en emailadresse som er den, du skal skrive i feltet, hvis du ønsker at bruge din Gravatar her i forummet.

Personlig tekst
Her kan du skrive en kort tekst, som kan læses af andre forumbrugere, når de klikker på din forumprofil.

Underskrift
Er beskrevet under Dagens tips: Lav en underskrift.

Websitetitel og Website URL
Har du selv en hjemmeside, kan du i disse to feltet skrive titlen og adressen på hjemmesiden. Er disse to feltet udfyldt, vises et lille ikon i form af en jordklode efter dit navn, når du skriver et indlæg. Et klik på ikonet fører brugeren til din hjemmeside. Adressen med link vises også i din forumprofil, som andre brugere kan se.

Sted
Her kan du skrive, hvor du fysisk befinder dig. Det kan være relevant at oplyse, hvis du deltager i diskussioner om lokale emner. Dit sted vises efter dit navn, når du skriver et indlæg samt i din forumprofil.

Køn
Denne information er måske ikke særlig relevant, da Jernbanen.dk ikke er et datingsite. Det bliver ikke vist nogen steder.

Gem profil
Husk at trykke på "Gem profil", når du har foretaget en ændring i din profil - ellers går ændringen tabt.

Profilresumé
Du kan til enhver tid se, hvordan din profil ser ud for andre forumbrugere. Vælg Profiloplysninger øverst til venstre, når du er på din profilside og derefter Resumé.
OBS: Din emailadresse kan kun ses af dig selv, moderator og administrator.


Tommy Nilsson
Webmaster
Jernbanen.dk

Gå op Sider:[1]
Indsend billeder

Jernbanebøger

Kampen om Himmerlands banerne

Kampen om Himmerlands banerne. Pris 420 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak