Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Generelt

- Interiørbilleder?
Interiørbilleder?
Af nielsm. 2/05-22, 13:34.
Jeg har haft meget glæde af at se rundt i sidens materieloversigter og gallerier gennem årene, men har flere gange savnet at se billeder af interiøret i vogne og togsæt. Er der nogen særlig baggrund for at billedgallerierne på siden kun dokumenterer det udvendige udseende?

Interiørbilleder?
Af Administrator Tommy Nilsson, Ringsted. 2/05-22, 14:14.
Citat fra: nielsm Dato  2/05-22, 13:34Jeg har haft meget glæde af at se rundt i sidens materieloversigter og gallerier gennem årene, men har flere gange savnet at se billeder af interiøret i vogne og togsæt. Er der nogen særlig baggrund for at billedgallerierne på siden kun dokumenterer det udvendige udseende?
Næ, men grænsen skal gå et eller andet sted. Der er heller ikke detailbilleder af bogierne, bremsesystemet, belysningen eller taget.
Du er velkommen til at efterlyse interiørbilleder på specifikke litra her i forummet. Så er der helt sikkert forumbrugere, der kan bidrage med billeder.

Tommy Nilsson
Webmaster
Jernbanen.dk

Interiørbilleder?
Af RasmusD. 2/05-22, 14:51.
Henrik Pukka har fotograferet alle IC3'erne indvendigt mhbp at dokumentere deres udsmykning.

https://puukka-sorensen.dk/Henrik/kunst-i-ic3/

Gå op Sider:[1]
Indsend billeder
Nakskov Sukkerfabrik
Nakskov Sukkerfabrik

Nakskov Sukkerfabrik blev opført i årene 1882-83 og er i dag den sidste overlevende sukkerfabrik på Lolland. Læs her om fabrikken med de tilhørende saftstationer samt det omfattende roebanenet og de mange smalsporede damp- og diesellokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak