Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Udland

- Jernbaneoplevelser I Sydøstfrankrig
Kære forum. Jeg skal på Interrail til Spanien om en uge og har ved et tilfælde fået tid tilovers mellem Genève og Perpignan. Jeg skal fra Genève om morgenen og skal være i Perpignan kl. 20:15.

Der er mange byer undervejs, hvor jeg kunne lægge tid ind, fx Lyon eller Montpellier, men til hvad? Har nogen forslag til spændende seværdigheder for en jernbaneinteresseret? På min sidste Interrail-tur til Østeuropa var jeg fx glad for at køre med Westbahns Stadler KISS gennem Østrig og for at besøge Budapests jernbanemuseum. Så interesseret er bred, bare det handler om tog :)

Mvh. Thomas Rasmussen

det er nok ikke sikkert, at der er en rejse på den her hjemmeside du kan nå at få ind i planlægningen. men den er værd at skrive ned.

det ligger ikke så langt fra Dijon/Lyon i en mindre by der hedder Le Creusot. vi havde kigget på en tur 18.juni men på grund af at spanske statsbaner kun sælger interrail plads billetter ved fysisk fremmøde på stationerne lagde vi ferien om imod øst Europa i stedet for vest Europa


https://www.train-vapeur.fr/voyages-vapeur/programme/

der ligger også en skala 1-22 mini tog park i Valence, som ligger på jernbanen mellem Lyon om Montpellier. men om det er lige lovligt barnligt må ved jeg ikke  :)
https://www.jardin-des-trains.com/notre-parc-14.html

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak