Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Rullende materiel

- Nye interessante tog fra stadler
Stadler har til innotrans i år lanceret en række nye lokomotiver og togsæt. Det mest interessante for Danmark er nok deres Euro9000 lokomotiv, som både kan benytte diesel, konventionelt el og batteri som fremdriftsmiddel. Især batteriløsning kan gå hen og blive interesant fx med gods til Hirtshals, hvor banen som bekendt nok kun bliver elektrificeret til eldrift

Mere fra ingeniøren:
https://ing.dk/artikel/stadler-praesenterer-syv-nye-tog-moed-de-3-mest-interessante-259070

Stadler Eurodual (mindst lige så interessant) er allerede observeret med godstog Padborg (159 215  Holzlogistik und Güterbahn GmbH)

 

Nye interessante tog fra stadler
Af andersj, Aalborg. 22/07-22, 00:26.
Findes også uden paywall her: https://www.stadlerrail.com/en/media/article/innotrans-2022-world-premieres-from-stadler/1125/

En bemærkning til første indlæg. Stadler har ikke præsenteret tog til Innotrans i år, de vil præsentere tog. Innotrans 2022 finder først sted i slutningen af september i Berlin.

Anders

Gå op Sider:[1]

Jernbanebøger

Oplev Europa med tog

Oplev Europa med tog. Pris 210 kr.

Læs mere
Det militære sidespor ved Næstved
Det militære sidespor ved Næstved

I slutningen af 1800-tallet spillede jernbanerne en stor rolle i tilfælde af krig - og dem var der mange af i Europa. For at skaffe en hurtig forbindelse mellem Køge-Næstved banen og Slagelse-Næstved banen blev et militært forbindelsesspor anlagt nord for Næstved station.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak