Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Generelt

- Fra CFL cargo Danmark til VIKING-Rail
Fra CFL cargo Danmark til VIKING-Rail
Af Administrator Tommy Nilsson, Ringsted. 30/12-22, 20:19.
Sakset fra LinkedIn:

Nytår – og nye tider! Fra og med den 1. januar fortsætter VIKING-Rail ApS samtlige aktiviteter, der hidtil er udført af CFL cargo Danmark ApS.

VIKING-Rail ApS er et management buy-out af alle danske aktiviteter under ny ledelse og ejerskab bestående af Jens Ole Pedersen (CEO og produktionschef) samt Christian Engebrecht (værkstedschef). VIKING-Rail udfører som hidtil indenlandsk transport på jernbane af gods og specialbygget jernbanemateriel, udfører kørsel i forbindelse med infrastrukturprojekter samt driver et kompetent værksted for diesellokomotiver, ellokomotiver og vognmateriel.

Overtagelsen sikrer, at alle transporter og værkstedsopgaver for kunderne gennemføres uden afbrydelser og med mindst det hidtidige serviceniveau.

Med overtagelsen kommer vi tættere på vores kunder, men derudover sker ingen umiddelbare forandringer. Vi har stadig fokus på at være en sikker, professionel, fleksibel og troværdig samarbejdspartner. Vi er herunder særligt glade for, at samtlige medarbejdere har ønsket at fortsætte i det nye selskab, og dermed sikrer, at vi bevarer knowhow såvel på driftsdelen som på værkstedsdelen.

Fremadrettet ser vi frem til at udbygge aktiviteterne på det danske marked, herunder især med kørsel på den stadigt stigende del af jernbanenettet, der underlægges "det nye signalsystem", og som kræver brug af lokomotiver med ETCS-udstyr. Dette indebærer bl.a. en udbygning af virksomhedens sikkerhedscertifikat i 2023.

VIKING-Rail er fortsat at finde på adressen Industrivej 4 D i Padborg. Vi håber, at kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere i øvrigt vil tage lige så positivt imod overtagelsen som vi selv og virksomhedens medarbejdere.

Tommy Nilsson
Webmaster
Jernbanen.dk

Fra CFL cargo Danmark til VIKING-Rail
Af Michael Deichmann, Gribskov kommune. 30/12-22, 21:20.
De har så ikke fået registreret den nye selskab VIKING-Rail Aps inden nytår - eller Erhvervsstyrelsen er bagud med at få CVR opdateret.
Man kan dog finde et Viking Vision Holding Aps med de 2 herrer som stiftere og direktører, så det skal såmænd nok komme på plads.

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak