Vogterhus 12 ved Allingaabro Station

af UTJ, mandag 30. juli, 2012, 17:20 (2547 dage siden) @ T. Rithmester

Er der nogen som ved om omtalte vogterhus 12 ved Allingaabro findes og skulle nogle i dette glimrende forum have billeder? Gerne også af udhuset, der skal have været et svellehus med lxb på 7,0m x 4,5m.


Jeg sidder og kigger på sporplanen for Allingaabro april 1950, revideret 18. september 1964. På denne sporplan er ingen vogterhuse i Allingaabro. Hvor lå/ligger vogterhus 12 helt præcist?

Du skriver "omtalte vogterhus 12...."? Jeg er sikkert ikke helt vågen endnu eller også har jeg bare overset et eller andet:-).


Jeg vil gætte på det er dette hus :
http://map.krak.dk/m/94Xum

Jeg er lige så meget "på herrens mark" når det gælder vogterhus 12. Jeg sidder med en tegning til udhuset og snitter lidt i noget plastic for at gøre det til en model. Men jeg ville gerne have lidt mere om dette vogterhus, hvis nogle har det. Desværre ejer jeg ingen sporplan over stationen, som jo ellers plejer at kaste vogterhus-oplysninger af sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen