Avatar

OT: Landsarkivet for Nørrejylland i Viborg

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, fredag 10. august, 2012, 22:50 (2962 dage siden) @ Michael Deichmann

Jeg plejer normalt at gennemgå 20 arkivkasser i løbet af de fire timer Landsarkivet for Nørrejylland i Viborg har åbent fredag fra kl. 9 til 13.


Nu bliver det måske lidt off-topic, men du kan vel kun bestille 5 kasser i forvejen? Eller er du blevet så kendt på arkivet at du får lov til at bestille 20? Det må så ske uden om Daisy?

Kære Michael

Det går såmænd udmærket. Jeg bestiller 20 kasser af gangen på de gammeldags blanketter, men har godt set et opslag om, at "alt" "på et eller andet tidspunkt skal bestilles via Daisy". Ingen har dog endnu "brokket sig". Jeg ved ikke, om jeg er "kendt" på stedet; men jeg kan da se, at de fleste brugere på stedet er gengangere.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB D802
Rangerlokomotiv litra ML
Rangerlokomotiv litra ML
I Jernbanebladet 1967 nr. 3 har vi fundet denne artikel om en ener på de danske skinner: rangerlokomotivet DSB ML 6, der blev bygget i foråret 1945 på Derby Works, som var de Britiske Statsbaners værksteder for det centrale distrikt.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen