LNJ SM 13 atter tilbage på LNJ

af Jens @, 30 cm fra skærmen, fredag 24. august, 2012, 15:18 (3013 dage siden)

Igår var en "jernbanehistorisk" dag, da LNJ SM 13 for første gang i 12 år atter vendte hjem til Jægersborg. Jeg var en tur i Jægersborg igår for at tage billeder, og det kom der en mindre serie, meget mørke billeder ud af.

Dette skal også ses som startskuddet til flere billeder "med historisk islæt" fra de kommende weekenders kørsler, eller endnu bedre; billeder fra dengang "busserne" var i drift ;-)

Her er mit bidrag ihvertfald:

[image]
Et tog nærmer sig i det fjerne

[image]
Skinnebussen er bragt til standsning i forbindelsessporet inden indrangering i spor 1

[image]
Jeg gik en tur hen til skinnebussen, inden jeg gik en tur op i bussen for at knipse en serie indeni, som desværre blev så uskarpe på grund af det minimale lys at de var lige til papirkurven...

[image]
Her er skinnebussen kommet til perron

[image]
Havde det ikke været for lamperne i baggrunden kunne dette billede næsten godt være taget ved leveringsturen :-D

[image]
Næsten klar til afgang

[image]
Dørene er lukket, og man fortsatte derefter til værkstedet i Jægersborg, hvor skinnebussen så overnatter de næste par uger.

Dette var hvad der kunne komme fra min hånd indtil videre, der skal nok komme flere billeder fra dagslys på et senere tidspunkt. Jeg glæder mig til at se nogen af jeres andres billeder fra de næste par weekender ;-)

God weekend;
Med venlig hilsen
Jens


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen