5 ukendte billeder til salg ved Bruun Rasmussen

af Peter Andersen, Hedehusene, 6/9 2012, 14:36 (4222 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Hej.
Jeg har været forbi Bruun Rasmussen for at se på billederne (bagsiderne).
Nr. 1 er dateret Skovager 15/3-23 og har teksten "Så starter vi igen. Aksel".
Det er stemplet i Roskilde et par dage senere.
Adressaten fik jeg ikke skrevet ned, men det var også et sted på Sjælland.
Skovager kan jeg på KMS' kort omkring Roskilde kun finde som navnet på nogle gårde på Stevns og ved Køge og Næstved, men ingen småbyer af det navn. Men det er ikke alle gårde, der er navngivet på kortet.
Dette siger jo ikke noget om, hvor billedet kan være taget, men vi kan da slå fast, at det er taget senest 1922. Omkring det tidspunkt var der to entreprenører, som havde et lokomotiv af denne type: C. Carlsen, Randers, og Wright, Thomsen & Kier.
Nr. 3 har teksten "Haraldsted by. Glædelig jul og godt nytår." Billedet kunne godt trænge til en gang kemisk behandling, da det er ved at gulne væk. Længst ude på sporet holder et tipvognslokomotiv.
De 3 andre billeder har slet ingen tekst. Det var ikke muligt at se andre detaljer på billederne, som kunne give et praj. Måske hvis man kunne stoppe dem i en skanner?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Billige jernbane T-shirts

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak