Hoffmann & Sønner smalspor

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, søndag 20. juli, 2014, 11:07 (2862 dage siden) @ Georg Schmidt

Som barn husker jeg Hoffmann & Sønners oplagsplads i Brabrand sydvest for stationen mod Truevej hvor der som regel stod nogle små loko opstaldet. Senere i forbindelse med vejgennembrud m v blev det hele flyttet til en plads nord for Brabrand. Fredslund tog nogle billeder af det nye sted formentlig sidst i tresserne.
[image]

[image]

Mvh
Georg

-------------------
.

I nogle år (sidst i 1950-erne) var vi nogle (også) smalsporsinteresserede, der både indsamlede materiale (fotos/tegninger, bøger/blade (det lidt der var tilgængeligt) og oplysninger i det hele taget. Denne forsamling mødtes jævnligt til en "sludder" om "stort og småt" (normalspor og smalspor). Så blev der snakket om alt og byttet billeder. Kopimaskiner var ikke tilgængelige (opfundet ?), men der kunne affotograferes og bestilles billeder i det antal, som man mente at have venner.

[image]

Henschel-loko. Brabrand. Ca. 1960. -- Foto: Sv. Jørgensen.

For nogle år siden blev min del af disse og nogle andre andre fotos videregivet til Industribaneklubben.

Måske kunne nogle af disse fotos blive fundet frem og scannet / offentliggjort. - Den slags var ikke aktuelt på overdragelsestidspunktet ! ! !

Det kunne være fint, at gense dem f. eks. her på tråden (eller et sted mere "langtidsholdbart") - når de nu er gemt for eftertiden.


Erik V. Pedersen
http://evp.dk/index.php?page=juli-2014

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak