Signalforhold ved Nagelsti forgreningsstation

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 9/9 2012, 21:59 (4218 dage siden) @ Lars Henning Jensen

(...)
Nå, men om de konkrete forhold aner jeg intet - SNNB var lukket længe før, jeg begyndte at studere jernbaner på egen hån, men jeg er overbevist om at vore fortræffelige førstehåndsvidner Niels, Thyge, Erik og Holger må have været der. Og at de - hver for sig eller tilsammen - kan levere både inspirerende historiske beretninger og dokumenterende billeder.

Så kære venner; dyk nu endnu en gang i jeres skuffer og i jeres erindrings kramkiste og lad os andre nyde lidt mere af jeres minder fra en svunden tid!

vh
LH

PS: Jeg mener i øvrigt, at anlægget/stationen har været beskrevet en gang i Signalposten for mange herrens år siden (dengang man på Hovedbiblioteket i Århus kunne låne hele gamle årgange indbundet ...)

----------------

Hej.

Som det ses ovenstående, henvises der bl. a. til mig, hvortil jeg kan nævne: Jeg har kun været der kort på en nedlæggelsestur. Vi var ikke "indendørs", men fotograferede kun udefra. Havde vi dengang vidst, at oplevelserne i 2012 kunne bruges på en hjemmeside, var vi sikkert gået lidt grundigere til værks, og havde vi tilmed haft digitale fotoapparater, så . . . . . , --men desværre ! ! !

Det havde vi ikke, så man må -fra min side- nøjes med de fotos og (manglende) oplysninger, der allerede ligger på nettet under SNNB - Nykøbing F - Nysted:

http://evp.dk/index.php?page=3---stationer-nykobing-f--nysted

Hilsen,

Erik V. Pedersen,
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak