Joen Jensen - C 708

af pihlknudsen, 14/9 2012, 12:58 (4213 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Den 18. april 1971 kørte C 708 særtog fra Frederiksberg til Frederikssund.


Jeg tillader mig at svare under billederne:

[image]

Fotostop på S-banen. Der må være tale om Skovlunde - på vej mod København. Bemærk de kraftige fødekabler langs sporet og den kraftige nedføringsmast - det må være kabler med spænding fra omformerstationen lige efter stationen, --udenfor foto til venstre.

Fotostop på Frederikssundsbanen. Pederstrupoverskæringen en god km nordvest for Ballerup. Overkørselen blev nedlagt i forbindelse med S-togsdriftens indførelse og den blev erstattet af en underføring (mod den gamle landsby Pederstrup - deraf navnet på overkørselen.


[image]

Endnu en overkørsel på Frederikssundsbanen. Hvor? Nord for Stenløse.

At dømme efter trafikken og skæringsvinklen, så tror jeg det er Frederikssundsvejens overskæring mellem Stenløse og Egedal stationer. Det må være før Frederikssundsvejens udvidelse til 4 spor.> >

[image]

Frederikssund? Ja.


Foto 2. Der er nævnt Islev. Nej. Islev havde og har stadig udgang nedenfor trapperne, men med "højresving" og ud under sporet til Frederikssund, hvor den oprindelige "stationsbygning" lå, indtil den blev flyttet op på perronen (meget lig Jyllingevej st.).


Jeg tillader mig at minde om min "Frederikssundsbanen-side": http://evp.dk/index.php?page=ballerup---frederikssund m. fl.

Erik V. Pedersen
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak