Avatar

Gæt et sted.....

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 28/9 2012, 22:34 (4227 dage siden) @ Niels Munch

Interessant, hvad du kan grave frem! Flere postkort fra "Skyttehuset" og omgivelser kan findes her: http://www.vejlepostkort.dk/index.php - skriv "Skyttehuset" i søgefeltet.

Kære Niels

Tak i lige måde.

Ja, Skyttehuset er jo (åbenbart) et ret gennemfotograferet sted - lidt på lige fod med "konkurrenten" Munkebjerg, der (som bekendt) lå/ligger syd for fjorden og hvor jeg i slutningen af 1970'erne overnattede i det forladte - men dengang endnu ikke nedrevne - billetsalgssted mellem sporene; en lille fotokavalkade følger på et senere tidspunkt og Munkebjerg vil også på et tidspunkt få sin egen hjemmeside "hos mig".

Skyttehuset har sandsynligvis været utilfredse med, at Munkebjerg fik sit eget standsningssted, uden at Skyttehuset fik det samme. Jeg har været gennem over 250.000 sagsakter på Landsarkivet for Nørrejylland i Viborg og har "tit" set akter vedrørende Munkebjerg men ikke Skyttehuset. Men jeg er vel også kun ca. 20% gennem arkivalierne. Så mon ikke, at der et eller andet sted mellem de resterende 80% ligger en "ansøgning" fra Skyttehuet om at få eget trinbræt. Derom senere - hvis der dukker interessante ting og sager op.

Jeg runder af med at vise et postkort (fra din anviste "søgning"). Her bugter det sig i bakke og dal. Men man kan godt fornnemme, at der har været "et lige stykke", som måske er det, vi ser på det oprindeligt viste postkort.

Bedste hilsner

Thomas

[image]
Kilde: http://www.vejlepostkort.dk/InterPhoto.php?id=907
Hjemmeside: http://www.vejlepostkort.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak