D 826 før - og nu (2 Fotos)

af Filip Gram, 2/10 2012, 12:44 (4195 dage siden) @ Per Bjørn Pedersen
redigeret af Filip Gram, 2/10 2012, 13:12

Et par billeder af de sørgelige rester af førerhuset.

Så er katastrofen altså heller ikke større! - HVIS nogen en dag vil lave 826 skal den alligevel skilles helt ad i atomer og vil man have en pæn maskine hvor malingen holder i mange år, så kommer man ikke udenom at sandblæse stumperne. Sandblæseren er ret ligeglade om den blæser i ren maling eller 10 % maling og 90 % rust! - Og jeg skal hilse og sige at det tager altså nogle år før førerhuset ikke kan bruges. Mit bud vil være i størrelsesordenen 30 år endnu og så længe står den næppe ude.

For at få et overblik over hvad det kræver at få et damplokomotiv ud at køre igen, kan jeg anbefale siden www.ohj38.dk og vil man se billeder fra restaureringen af en maskine alle troede var rustet væk, så anbefaler jeg siden www.H783.dk (den viste sig - sjovt nok også - at være i en overkommelig stand)!

Jeg skulle mene at jeg ved hvad jeg snakker om som tidligere projetkleder på K 582 og nuværende på R 946, og tro mig når jeg siger at det er voldsomt trættende at høre folk gøre sig kloge på om noget kan laves eller ej, når deres indsigt inden for emnet tydeligvis begrænset. Jo, det ser ikke pænt ud og jo, det betyder da at nogle flere ting skal adskille pga. sandwich-rust, men den største skade for de arbejdende folk rundt om i landet, er at høre alle de negative kommentarer! "There's nothing stronger than the heart of a volunteer", som Lt.Col. Doolittle udtaler i filmen Pearl Harbour, men den entusiasme som er driftkraften bag det hele, kan kvæles i negativitet.

Vil I ikke venligst opfatte dette som en appel til at kun udtale jer om det I ved ELLER tilføje et "I synes" når I bevæger jer ud i u-underbyggede betragtninger?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak