Hvornår er et emne "historisk"?

af Filip Gram, 18/6 2012, 15:56 (4323 dage siden) @ Steffen Dresler

Tak, Steffen, for et sædvanligvis gennemarbejdet indlæg.

Jeg er i høj grad enig i dit indlæg og har også fået lidt en aha-oplevelse i din opfattelse af webmaster/moderator, men kan til fulde tilslutte mig den (det håber jeg så også de kan :-) ).

Jeg synes at det ligger lidt mellem linjerne at Michael ønskede emnet behandlet her, grundet den useriøsitet der ofte præger det andet forum, men jeg mener at det er en faldgrube, da det sikkert vil trække de berørte personer herover og nu bevæger jeg mig på kanten af net-etiketten om et fordomsfrit forum, I know.

I forhold til at følge med i det andet forum har jeg selv gennemgået nogle store overvejelser, men er endt med at stadig deltage derovre når visse kriterier er opfyldt, nemlig at jeg kun svarer folk jeg kender eller når der fremsættes påstande om jernbanemuseet/museumstog, som jeg finder kræver modsvar.

Jeg frygter at din løsning medfører "støj" herinde og risikere at trække nogen - lad os sige mindre objektive - herover.

Slutteligt er jeg glad for at netop den meget lange tråd om lygteføring på K I, efter din mening falder indenfor forum her. - Det er muligt at R 946 får en lignende tråd og måske F 441 inden da! Jeg ved i hvert fald at jeg ikke var den eneste indenfor Museumstog der var overrasket over den store hjælpsomhed og viden, der lå så tilgængeligt og beredevilligt blev bragt frem! Det er måske ikke kun ved damplokomotiver vi ser dette brugt i fremtiden!

/Filip


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak