InnoTrans 2008 - et tilbageblik (del 3 - 12 fotos)

af Steffen Dresler, 21/3 2018, 14:26 (2226 dage siden) @ Niels Munch

Først tak for billederne NM

I tilknytning til NM´s billeder fra InnoTrans, en lejlighed for at vise, her STADLERS FLIRT, i almen tjeneste ved nogle af de talrige regionalsystemer i Tyskland.

Herunder SPNV NORD, der bl.a. trafikerer Rhein-strækningerne, hurtigt og behageligt med plads til både cykler, barnevogne, kørestole og selvfølgelig andre rejsende. Koblenz 2013,
[image]
Foto © Steffen Dresler

Herunder lokaltrafikken omkring Göttingen (IKKE Göppingen med Märklin), hvor også FLIRT anvendes.
[image]
Foto: © Steffen Dresler 2017.


I øvrigt kunne vi herhjemme lære meget at de tyske – og sikkert også andre landes – måde at håndtere og sammenkøre og hermed tilbyde kunderne både rabatter og af og til også periodevis gratis anvendelse af transportmidlerne. F.eks. en billet til periodevis kørsel i et regionalt område og med mulighed for at køre ind i næste regionale område uden merbetaling, eller mod betaling af et mindre gebyr, at erhverve et ”kreditkort”, således at man kan anvende alle transportmidler i et bestemt regionalt område, tog, busser, færger, sejlbaner og når man rejser, få sit gebyr dækket ved at aflevere kreditkortet.
Standarten i de forskellige regionaltogssæt er absolut tilfredsstillende, selv for en forvendt dansker, der fordrer 1. klasse på 2. klasse uden merbetaling. Automater med mad og drikke en selvfølgelighed, gratis internet o.s.v. Og så går det STÆRKT.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: OK, servicen overgår nok ikke visse regionaltogslinjer i Sydengland (Kent mv.). ”Gin and tonic?” fra serveringsvognen spurgt af tjeneren. Og ”yes please,” klokken var jo allerede lidt over 9 og jf. W. C. Fields, er man jo først alkoholiker, hvis man drikker stærkere ting end Gin før morgenmaden????


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak