Nørrebro station.

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, tirsdag 01. maj, 2018, 12:21 (532 dage siden)
redigeret af Erik V. Pedersen, tirsdag 01. maj, 2018, 13:15

På "nettet" ses efterhånden flere og flere sider med forslag og planer omkring Nørrebro station (S-banen og Metroen/Cityringen) og området omkring den.

Et af disse indlæg er en side: "Tryg Nørrebro Station"-kampagne /

.

Status på Nørrebro Station

6) Nørrebro Station ændrer funktion med metroen
Hvad er status?

"I forbindelse med den nye metrostation vil DSB etablere rulletrapper og elevatorer direkte op til S-togsperronerne. Det betyder, at langt de fleste passagerer vil gå direkte op til perronerne, uden at komme ind i selve stationsbygningen. Derfor planlægger DSB at ændre bygningens funktion, herunder at etablere glasfacade på bagsiden af bygningen, under højbanen, hvor buerne vil blive åbnet for at lette adgang til stationen. DSB ønsker også at genåbne de gamle døre ud mod Frederikssundsvej (altså ud til fortovet under højbanen). DSB er ligeledes forpligtet til at opretholde elevatorer og trapper i stationsbygningen, da det er et politisk krav, at der skal være to sæt elevatorer og trappeopgange på hver metrostation."
(Fremhævning: EVP.)

Disse "gamle døre", mener jeg ikke at have set eller hørt om tidligere, hverken på tegninger eller fotos ! ! !

Er der nogen i "Herreværelset", der har tegninger / fotos ???
.

Erik V.
www.evp.dk
[image]
.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen