DSB DH 440/MH203 - Hvorfor så vigtigt?

af Ole Dinesen ⌂ @, onsdag 11. juli, 2018, 12:38 (313 dage siden) @ UTJ

For nogle er det måske vigtigt. Andre måske ikke, men.....

Det er et offentligt støttet museum med en politik om kun at vil afhænde til bestemte aftagere udfra museets egne kriterier. Derfor er det i offentlighedens interesse at vide til hvem, på hvilke vilkår og hvad den pågældende kunne tilbyde af "plan" eller "faglighed". Hvis ikke dette er offentligt er der grund til at tro at der er lusk med i transaktionerne.

Vi er endnu ikke blevet præsenteret for klare kriterier og krav, herunder hvilke modkrav museet i de enkelte tilfælde har opstillet. En oversigt ville muligvis medføre at modtagere og afviste ikke har fået ligeværdig behandling i processen. Som i enhver udbudsproces bør det offentliggøres hvam der har budt, på hvilke enheder og hvad der er tilbudt.

Det er ikke en overdragelse der kan have nogetsomhelst skær af kommercielt over sig, hvorfor man kan søge aktindsigt og hvis det bliver afslået, kan man gå videre med den. På trods af selveje, fond mm konstruktioner er museet formentlig omfattet af forvaltningsloven mm.


Inden "man" spilder tid på aktindsigt osv, kan man jo starte med at læse her: http://www.jernbanen.dk/forum/index.php?id=126040


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Jernbanebøger

OHJ 38 - Historien om et lokomotiv
OHJ 38 - Historien om et lokomotiv
Pris 200,- kr.
 Læs mere 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen