Avatar

På sporet mod Funder

af T. Rithmester @, Struer, 13/7 2018, 10:55 (2085 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

[image]

Tak for billederne, Kai :-)
Med min lidt obskure sideinteresse in mente, synes jeg, at dette billede er virkelig kræs :-D

Det er helt bestemt kræs! Og det er faktisk lidt af en sjældenhed: Mellem Christianshede og Funder var der kun 3 overkørsler og 2 overgange. Pudsigt nok lå der kun en enkelt overkørsel (106) - tæt på Christianshede - på det lange stykke mellem Christianshede og broen over Silkeborg-Herningbanen. De to andre overkørsler (107 og 108) og de to overgange lå på det korte stykke mellem broen over Silkeborg-Herningbanen og Funder station. Overkørslen på billedet er overkørsel 107, der i henhold til ejendomskortet var en privat overkørsel.

Jeg tror, "overkørslen stadig er i brug" - forstået på den måde, at vejen på billedet er eneste adgang til ejendommen Harbovad 19, der tidligere havde forbindelse med omverdenen både mod øst og vest men nu kun mod vest.


Overkørslen er ganske rigtigt "stadigvæk i brug". Jeg var forbi stedet i juni 2017, her stod der stadig skinnestolpe med overkørselsnummeret på sit lille skilt. Nummeret på skiltet er dog meget utydeligt. Mener jeg har billeder af i hvert fald skiltet blandt mine billeder, vil lige tjekke senere i dag.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak