Tanker om arkivmaterialet på rundremisen, stop lige lidt!

af Tovli ⌂ @, Ballerup, mandag 08. oktober, 2018, 22:20 (69 dage siden) @ Steffen Dresler

Efter at have studeret indkaldelsen til forfatterforeningens åbne møde ser jeg ingen hurtige beslutninger truffet, endsige det store fælles fotoarkiv oprettet og gjort tilgængelig for alle. Tidshorisont på billedarkivet, som er mødets førsteprioritet, er antagelig ikke måneder, men år.
Nu er rundremisens force mere tegninger, tjenstekøreplaner mv. Disse ligger selvfølgelig i DJM i en vis udstrækning, men jeg tror vi snakker mindst 5 år før de bliver tilgængelig via DJM, så derfor fortsætter vi ufortrødent med at genskabe og udbygge rundremisens arkiv i en mere driftsikker og enkel facon. Som Thomas skrev er det ikke et problem at skaffe bidragydere, men vi ser selvfølgelig gerne flere. Det er ikke en indsamling, men når udgifterne på opstarten er betalt, bliver den delt med antallet af bidragydere. Vi er på nuværende tidspunkt klart under 100 kroner pr. mand.
Lad det med det samme være sagt, at når det store fælles arkiv kan levere det rundremisen har på lager, ja så lukker vi ned!
Lige her og nu er der stort behov for rundremisen.

--
Michael Christiansen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen