På vej mod Bramming: Krogager

af kbayer, søndag 04. november, 2018, 18:40 (73 dage siden)

Når jeg kigger på mine fotos fra turen langs banestrækningen fra Grindsted mod Bramming og når til Krogager og Tofterup, kan jeg godt se, hvorfor denne del af strækningen ikke var så interessant. Mens stationerne i Filskov og Blåhøj efter nedlæggelse af banen stadig havde lidt stationsmiljø, var det anderledes med stationerne fra Krogager til Bramming.

De må være blevet solgt til private meget hurtigt efter DSB's beslutning om ikke længere at have stationsdrift på dem, og de nye ejere har hurtigt fået fjernet perroner og forplads, samt sat hegn og ny bevoksning op. Det gjaldt især Krogager, som jeg besøgte første gang den 23/2 1971 - foto 1 - og igen den 9/2 1973. Igen har jeg været afsted på kedelige og grå dage. Hvorfor det ikke blev sommerdage, har jeg ingen forklaring på!

Som sædvanlig vil jeg sætte stor pris på jeres fotos, hvis I har besøgt stationerne før eller efter mig. Jeg ved, at Gunnar W. og Holger har vist fotos fra stationerne, og dem har jeg med fornøjelse kigget på.

[image]

[image]

[image]

[image]

Og så nærmer vi os Tofterup. Viadukten ligger der endnu, men jernbanelinien er desværre næsten groet helt til. Ærgerligt, at banen får lov til at forfalde. Jeg har arbejdet for at få min kommune, Billund, til at vågne op og sætte den i stand, men formentlig er kommunal overtagelse strandet et eller andet sted hos BaneDanmark.

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen