VVGJ -> TKVJ lok, lidt O.T.

af Lars Henning Jensen, 19/11 2018, 18:44 (1956 dage siden) @ Steffen Dresler

Kære alle

Nå, nu kan jeg se at den jernbanehistoriske kultur elite er ved at komme på banen og åbenbart ikke (vil) forstår det skrevne, ved at jeg og sikkert flere andre bare savner noter i historiske udgivelser og at man bør kontrollere gamle informationer, eks. gamle protokoller, ingen nævnt, ingen glemt. Det var vist budskabet.

Og ja, akademisk baggrund betyder åbenbart at man føler sig personligt ramt når der foreslås ændringer og i et enkelt tilfælde lov til at skrive hvad man vil om hvem og i et offentligt forum uanset det måske er stærkt injurierende!

Så mon ikke jeg for min part skal slutte her (ju-hu, endelig synes sikkert mange), nu da den jernbanehistoriske kulturelite føler sig trådt over tæerne ved at få fortalt hvordan de skal skrive, århh hvor synd:-( !

Med (alligevel) venlig hilsen

Steffen Dresler


Jeg troede, der var om ikke udtalt enighed, så dog almindeligt konsensus om at holde en sober, saglig og faglig tone (med plads til lidt humoristiske indslag og godmodige drillerier ind imellem) i dette forum. Det er ovenstående og flere tidligere indlæg ikke udtryk for ...

Så derfor er min opfordring: Hold inde - eller forsæt på "Drehscheibe Online"!

/LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Billige jernbane T-shirts

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak