VaGJ stationer

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 9/12 2018, 01:33 (1956 dage siden) @ Søren Agerskov

Ifølge rækkefølgen af mine negativer er billede 4 et sted på strækningen fra Abildhede imod Varde. Jeg har blot skrevet "strækning" om det.
Billede 3 kan jeg ikke finde i mine gemmer, så jeg tog nok ikke et billede der.

Der var et hektisk program for turen. Først kørtes en dobbelttur med M3, derefter kørtes endnu en dobbelttur med skinnebus med bivogn. Så for en studerende skulle der økonomiseres med filmene, især fordi det også var lidt skummelt vejr den dag.:-(

Andre turdeltagere må hjælpe med identifikationen.

MVH
Søren

.
--------------------
.

Jeg kan kun nikke genkendende til det meste.

Vi kom, i bil, fra København, og steg på vort særtog i Varde. Der holdt vi ved de "srørre" stationer, eller hvor driften tillod/krævede det. Derfor er nogle mindre trinbrætter kun fotograferet fra toget, nogle desværre slet ikke.

Efter Grindsted var der ikke tid til holdt i Eg, derfor et par Holtrup-foto scannet fra Signalposten.

Holtrup "hjalp" mig ind i DMJK allerede i 1951-52, og vi hjalp hinanden billedmæssigt/bladmæssigt lige til Signalposten måtte standse, og Holtrup kort efter "gik bort". Derfor mit "lån" af Eg-foto fra Signalposten.
(Jernbanemuseet "arvede" Holtrups fotosamling efterfølgende.)

Efter tilbagekomsten til Varde, fortsatte vi -i foto-øjemed- videre til Nørre Nebel i Holtrups bil, og derefter afsted til København. Det var både hektisk, men også med at have film nok med - selvom lønnen ikke var stor for en eneforsørgende dengang (kone + tre børn). Så bad man til, at alle film var ok, og blev godt fremkaldt - kopiering var der ikke råd til (godt 30 år senere brændte fire af mine nordjyske "småfærge"-film og en masse andres film, på vej til fremkaldning i Tyskland ! ! !

Vi må således håbe på hjælp fra andre.

Tænk, hvormange billeder, der blev taget dengang -- hvor er alle disse billeder i vore dage ??? Det er -stort set- de samme få, der f. eks. leverer billeder her til Forum ! ! !

Erik V.
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak