Kalenderlåge 14.

af Lars Henning Jensen, 14/12 2018, 10:49 (1954 dage siden) @ Niels Munch

Hej Carsten,

Jeg var ikke med på turen, men jeg gætter på Wales og sporvidden 2 ft 3 in.


M.v.h.
Niels

Og jeg tør godt - da vi nu er nået et stykke op ad dagen, og da andre opgaver er blevet løst, længe førend solen er gået ned - supplere:

Stedet er Wales, lokaliteten Tywyn, sporvidden på smalsporsbanen er (ganske som Niels "gætter") 2 ft 3 in, og banen er Talyllyn Railway, åbnet i 1951 som verdens første veteranjernbane.
Selskabet der drev trafikken på normalsporsbanen til højre var tidligere "Arriva Trains Wales", men nu er det selskabet "Transport for Wales".
Billedet er taget fra vejbroen i sydenden af normalsporsstationen, smalsporsstationen ligger lige udenfor billedet til venstre, og perronsporet ender brat vinkelret på og lige før normalsporet ...

Så er det sagt - undskyld ...!

Men det skal ikke afholde andre fra at tilføje oplysninger, og sidst på dagen skal jeg nok uploade et billede eller to fra mit besøg op stedet for nogle år siden.

God dag!

vh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Odsherreds Jernbane 1899 - 1949
Odsherreds Jernbane 1899 - 1949

Ved Odsherreds Jernbanes 50 års jubilæum i 1949 udgav banen dette jubilæumsskrift, der fortæller om banens forhistorie, bygning og drift fra åbningen i 1899 til 1949. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere
Svenska-lok

Jernbanebøger

Færgen er i havn om få minutter

Færgen er i havn om få minutter. Pris 270 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak