Julekalender låge nr. 18

af Lars Henning Jensen, 18/12 2018, 14:21 (1954 dage siden) @ Niels Munch

Et par af køretøjerne fra BA er endt hos Chemin de fer de la baie de Somme (som også er et meget fint og seværdigt sted), og deres værksted ligger i Saint-Valery.
Men er det så længe siden ...?

Det er det næppe, L.H.

"Min" Autorail Verney tilbringer i øvrigt sin pensionisttilværelse hos le Train du Bas-Berry; men det var heller ikke dér, vi mødtes .....

PS: Men det var derfra, Bent hentede "sit" billede og konstaterede, at det var "noget fra steder, vi tidligere har berørt i kalenderlågerne". Bent mente formentlig afstanden.


M.v.h.
Niels

Hej igen!

Nu er det så spændende, at jeg er nødt til at logge på af og til for at tage et hurtigt kig mellem dødsboerne og testamenterne ;-)
Bas-Berry havde jeg udelukket; dels fordi man for 31 år siden vel allerhøjst var "en bunke skrammel" bag remisen i Romorantin, dels fordi det jo også er en del af BA-nettet.
Så det pågældende køretøj må have været udlånt på et tidspunkt i sidste halvdel af 80'erne, men hvortil ...? Der skal tænkes og søges, men jeg skal jo også passe mit arbejde, så jeg må nok overlade til andre at svare på det spørgsmål ...

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

DSB MH349
Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908

I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak